Ensi-illan jatkot

Näyttelin pienessä harrastajateatterissa pikkukylässä aivan kotikaupunkini vieressä. Teatteri ei ollut kovin suuri, alle sata paikkaa, mutta ne olivat usein täynnä, koska paljon muuta viihdettä ei ollut tarjolla paikkakunnalla. Ja toisaalta teatterillamme oli tavallista parempi maine amatöörinäyttämönä.

Olin viisikymppinen, hieman vatsakas ja kalju, Tein usein päärooleja, eikä tämäkään ollut poikkeus. Olen mukavan näköinen mies, naiset pitävät minusta ja julkisesti täysin heteroseksuaalinen, mutta todellisuus oli paljon monimutkaisempi, en vain ollut kertonut siitä kenellekään.

Näytelmä sijoittui toisen maailmansodan ajalle, siinä oli muutama sotilas ja kourallinen lottia. Draamaa parhaimmillaan. Näytelmä ensi-ilta oli saatu päätökseen ja se meni loistavasti. Ja kuten tavallista, koko tuotantotiimi jäi teatteriin viettämään karonkkaa. Tarjolla oli hyvää syötävää ja tietysti paljon juotavaa. Illan aikana ohjaajamme Markku kuiskasi korvani;

”Jäätkö kaupunkiin yöksi?”

Olin toisessa kaupungissa, eikä minulla ollut autoa. Luonnollisesti en olisi voinut ajaakaan muutaman viskin ja gin-tonicin jälkeen.

”Tietysti,” Minä vastasin.

”Voit nukkua lämpiössä, jos tarvitset yösijaa.”

Ohjaaja oli minua pari vuotta nuorempi mies. Normaalipainoinen, mukavannäköinen ja hauska. Hänet tunnettiin pesunkestävänä homona. Lämpiössä oli 120 cm sänky, ja ajoittain joku muualla asuva näyttelijä saapui yöpyä teatterilla.

Näytelmää tehdessäni olin ihastunut yhteen mukavaan naiskollegaan. Hän asui paikkakunnalla ja muutaman sadan metrin päässä teatterilta. Tyttö oli lyhyt, mutta poikkeuksellisen suloinen ja kaunis. Kun ilta ja juhlat vanhenivat, hän alkoi tulla lähemmäksi minua, ja jossain vaiheessa homma kuumeni siihen pisteeseen, että löysimme toisemme samasta vessasta suutelemasta
intohimoisesti. Istuin wc-istuimella tyttö sylissäni, kullini seisoi kivikovana, ja hän kuiskasi korvaani;

”Onko sinulla kyyti kotiin?”

”Ei, ajattelin jäädä tänne, mietin kyytiasiaa sitten aamulla. Ehkä menen junalla.” vastasin.

”Markku nukkuu täällä usein bileiden jälkeen. Käperrytkö kainaloon?” tyttö nauroi ja antoi suukon joka maistui siiderille.

”No en tietenkään. Se on vain käytännöllisempää.”

”Sinä olet varsinainen Casanova, aina flirttailemassa meille tytöille. Minulla olisi myös tilaa sinulle, jos olet kiinnostunut. Poikaystäväni on ulkomailla kavereidensa kanssa. Kiinnostaako?”

”Ai että kiinnostaako? No, helvetti, tietenkin olen kiinnostunut.” Kukkoni kovettui entisestään kun ajattelin millaista sellaista herkkupalaa olisi nussia.

”Ok, älä anna kenenkään huomata, niin ei tule puheita. Seuraat sitten minua kun ihmiset alkavat lähteä täältä, okei? ”

”Niin teemme.” Vastasin ja suutelimme jälleen toisiamme kosketellen.

Ilta venähti, näyttelijät hauskuuttivat toisiaan humalassa tehden erilaisia improja lavalla. Meno oli vauhdikas eikä viinaa säästelty. Jenna ja minä jaoimme kiihkeitä katseita toisillemme, kun muut eivät nähneet.

Jossain vaiheessa illalla ohjaaja istuutui viereeni ja ojensi minulle oluen ja oli utelias;

”Kuinka ilta on mennyt, onko ollut hauskaa?”

”Todella hauskaa. Meillä on uskomaton tiimi, tekniikan porukoista näyttelijöihin ja ohjaajaan asti.”

”Pidätkö tyylistäni tehdä tätä työtä?” Markku kysyi.

”Jep, olet ehdottomasti yksi taitavimmista ohjaajista, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt,” vastasin.

”Sinulla ja Jennalla taitaa olla jotain meneillään?”

”Jos tämä jää meidän keskeiseksi, niin oikein huomattu. Luulenpa että tänä yönä nussitaan eikä nukuta ollenkaan.”

”Hmmm. Seksi mielessä. Siinä ei ole mitään väärää, minulla on aina seksi mielessä kun ryypiskelen,” Markku sanoi ja tunsin hänen laskevan kätensä polvelleni ihan kuin vahingossa. En reagoinut siihen millään tavalla ja annoin hänen käden olla siinä, jostain syystä se tuntui aika kiihottavalta. Erilaiselta kuin naisen kosketus.

Markku kääntyi katsomaan, kun muutama näyttelijäkollegani pelleili lavalla. Hän alkoi liikuttaa kättään reidelläni, ja annoin sen tapahtua, kukaan ei voinut nähdä pöydän alle. Huomasin kuinka pulssini alkoi kiihtyä. Markku liu’utti kättään sisäreidelleni ja tunsin kuinka hän nosti sitä hitaasti korkeammalle kohti haaraani. En tehnyt mitään estääkseni häntä tilanne alkoi olla todella kiihottava.

”Tule tänne, Markku!” näyttelijäystäväni Timo huusi ja keskeytti oudon tilanteen.

”Tähän leikkiin tarvitaan vielä yksi, ja ohjaaja on roolinsa ansainnut,” Timo jatkoi. Kollegani hauskuuttivat toisiaan improamalla. Markku nousi pöydästä mukaan leikkiin. Kun hän nousi seisomaan, en voinut olla huomaamatta kuinka hänen housuissaan pullotti. Illan aikana, hän silitti minua perseestä kun muut eivät nähneet. Annoin senkin tapahtua.

Lopulta juhlat alkoivat rauhoittua, kaikki ymmärsivät että oli aika lopetella juhliminen. Porukka alkoi kerääntyä naulakolle ja vetää takkeja niskaan. Kaikki olivat enemmän tai vähemmän humalassa. Jenna katsoi minua silmiin ja hymyili. Hän nyökkäsi päätään muistuttaen, että muistan seurata häntä pienen välimatkan päästä. Nyökkäsin takaisin.

Pihalla väkijoukko alkoi hajaantua, ja minä seisoin katoksen alla ja katselin etääntyviä selkiä. Jenna meni hitaasti omaan suuntaansa. Katsoin että välimatkaa olisi tarpeeksi, ja meni hänen perään. Ajattelin kuinka kiimainen touhumme oli ollut vessassa, mutta toisaalta mietin myös Markun lähettämiä viestejä. Tiesin että Markku yöpyy teatterilla, hän ei voisi humalassa ajaa kotiin. 120 senttinen sänky olisi ahdas kahdelle isolle miehelle. Minä huomasin kuinka tämä ajatus sai alapääni kovettumaan.

Kun kävelin kohti Jennaa, tuota pientä herkkua, aloin pohtia asioita. Minä saisi varmasti kovan kyydin Jennalta, mutta Markku oli myös antanut viestin, että hänellekin voisi maistua muukin kuin treffit nukkumatin kanssa. Halusin seksiä, kuumaa seksiä, minua panetti aivan saatanasti. Lopulta päätin, mitä teen. Kävelin Jennan luokse ja laitoin käteni hänen olkapäälleen.

”Jenna, minusta tuntuu, että minun ei pitäisi tulla luoksesi nyt. Markku sanoi, että voisi kuskata minut kotiin aamulla äitini kautta. En näe äitiäni usein koska minulla ei ole autoa,” minä valehtelin.

”Voi vittu. Et ole tosissasi!”

”Näin se on nyt. Ja olisiko meidän viisasta pilata
ystävyytemme humalaisella seksillä? Sinulla on poikaystävä ja huomenna voisit katua koko juttua, olen todella pahoillani,” sanoin ja annoin hänelle suukon
poskelle, sitten suuntasin takaisin kohti teatteria.

Markku oli salissa siivoamassa pöytiä. Katsoin miestä kaukaa ja tunsin ennen kokematonta himoa. Yskäisin äänekkäästi. Markku kääntyi katsomaan, ja hämmästynyt, mutta iloinen virne levisi hänen kasvoilleen.

”Etkö lähtenyt Jennan kanssa?”

”Ei, en.” Markku käveli luokseni ja pyyhki hiuksiaan. Hän
astui suoraan eteeni, nenämme olivat vastakkain, ja hän
sanoi;

”Täällä on vain yksi sänky. Se on aika kapea.”

”Tiedän”, sanoin käheällä äänellä. ”Kai sopu sijaa antaa…”

”Ehdottomasti.” Mark vastasi ja nosti kätensä lantiolleni. Hän painautui minua vasten, ja tunsin hänen kovan kullinsa omaani vasten. Hän alkoi pyörittää lantiotaan. Kivikovat kyrvät tutustuivat farkkujen läpi. Sanomatta sanaakaan, suuntasimme kädet toistemme harteilla lämpiöön.

Markku veti lämpiön oven kiinni, kääntyi puoleeni ja nappasi paitani pois yhdellä nopealla liikkeellä. Hän suuteli kaulaani ja laskeutui alemmas, imien ja nuollen minun ihoa, kunnes hän pysähtyi nännini kohdalle. Se oli kovettunut, hän imi ja näykki sitä. Kuulin hänen housujen vyön kilisevän, kun hän alkoi tiputtaa housujaan alas, ja pian ne lensivät pöydälle yhdellä potkulla.

Sitten hän tarttui nahkavyöstäni ja veti sen auki. Hän pyöritti Levis-farkkuni napit yksitellen auki. Löysät farkut putosivat nilkkoihini ja potkaisin ne nurkkaan. Siinä me seisoimme, kaksi miestä alushousuissamme. Tartuin hänen paidan helmaan ja vedin sen hänen yltään.

Markku alkoi liikuttaa lantiotaan minua vasten. Katsoimme alas, ohuella kankaalla peitetyt jäykät sukuelimet halasivat toisiaan. Markku veti molempien boksereiden vyötärönauhat kassien alle, ja paljaat vehkeemme koskettivat toisiaan. Kiimalimasta kosteat kiiltävät peniksen kärjet vaihtoivat nesteitä keskenään. Tartuin kulliini ja aloin pyörittää sitä Markun kullia vasten. Markku teki samoin, ja märät terskat suutelivat toisiaan. Se oli mielettömän kiihottavaa, ja pelkäsin, että tulisin siihen paikkaan.

Markun kalu oli upea ja paljon suurempi kuin minun. Se oli ainakin 18 senttiä pitkä ja varmasti pienen Redbull-tölkin paksuinen. Se oli suonikas ja iso nuppi kruunasi kaiken loiston. Kumarruin polvilleni ja vedin hänen bokserit kokonaan alas. Nuolaisin hänen penikseen kärkeä ja maistelin suolaista
tahmeaa nestettä, joka tihkui siitä. Imin ison kullinpään suuhuni ja aloin pyöritellä kieltäni sen ympärillä. Hetken kuluttua imin valtavan lihanpalan syvemmälle ja syvemmälle suuhuni ja aloin liikuttaa sitä sen ympärillä.

”Aah”, Markku huokaisi. ”Olet varmaan tehnyt tätä ennenkin?”

”Mmm.” En pystynyt vastaamaan suuri kulli sussa.

”Oletko tehnyt jotain muutakin?”

”Mmm.” vastasin taas.

”Oletko ottanut perseeseen?”

Sama vastaus: ”Mmm”. Olin todellakin saanut kullia perseeseeni pari kertaa, mutta ei koskaan läheskään niin suurta kuin Markulla oli. Hän vetäytyi suustani ja työnsi minut kapealle sängylle. Sanomatta mitään, hän otti vaseliinia meikkipöydältä. Hymyssä suin hän alkoi levittää liukasta ainetta perseeni ympärille. Makasin selälläni ja laitoin jalkani koukkuun. Nostin persettäni ylemmäs jotta se olisi helposti tarjolla. Markku rasvasi sormensa ja työnsi kaksi hitaasti peräukkooni. Sulkijalihas ei halunnut antaa periksi, mutta hetken sormilla nussittuaan se alkoi sujua helposti.

Markun sormet syvällä perseessäni tartuin turvonneeseen kulliini. Se oli paksumpi kuin koskaan. Verisuonet pullistelivat sen varresta ja nuppi oli lähes sinipunainen. Markku otti kullini huuleensa ja imeskeli sen kärkeä, kyllä huomasi eron todellisen homon ja kaappihomoukkomiehen välillä. Sanotaan että miehet imevät kullia parhaiten, koska tietävät miten se pitää tehdä. Se ei ole pelkkää legendaa, se on täyttä totta.

Samaan aikaan kun hän nielaisi elimeni kokonaan suuhunsa, hän liikutteli etu- ja keskisormeaan aukossani. Aloin voihkia äänekkäästi, se tapahtui ihan itsesään, huomasin sen itsekin vasta hetken kuluttua kun ääneni nousi yhä kovemmaksi ja kovemmaksi. Olin juuri tulossa, kun Markku lopetti. Hän osasi selvästikin lukea koska kaverilta on tulossa.

Frotataan, hän sanoi ja laskeutui viereeni kapealle sängylle kyljelleen. Olin katsellut paljon homopornoa, joten asia ei ollut minulle uusi, joskaan en ollut koskaan sitä tehnyt. Käännyin kyljelleni alastonta miestä vasten ja tartuin kullini juuresta. Markku teki sanoin ja painoi kullinsa kärjen minun omaani vasten. Se oli kirkas kiimalimasta, jota tihkui nupista koko ajan lisää.

Minunkin vehkeeni oli limainen. Pyörittelimme kyrpiämme vastakkain ja toistemme tahmeat eritteet sekoittuivat toisiinsa. Huoneessa oli valoisaa, kattolamppu oli päällä, joten näimme hyvin toisemme ja touhumme. Markku käänsi päätään ja nuolaisi minun huuliani. Nuolin takaisin, ja samalla kun kullimme leikkivät omaa leikkiään, kielemme tekivät samoin. Mietin miten tyypillistä olisi nyt nussia Sannaa, jos olisin lähtenyt hänen matkaansa. Tämä oli jotain paljon jännittävämpää ja kiihottavampaa.

Kahdeksantoistasenttinen pamppu näytti suurelta omaani vasten, mutta en hävennyt kokoani. Minulla on kuusitoistasenttinen, tosin hieman kapeampi. Markku otti vaseliinia kouraansa ja puristi elimemme yhteen. Sitten hän alkoi liikuttaa kättään edestakaisin. Liikutimme lanteitamme hitaasti kulliemme hyväillessä toisiaan. Suutelimme vetisesti ja huoneen täytti maiskuttavat märät äänet, jotka tulivat suistamme ja alapäistämme.

Käännyin toisinpäin ja laitoin perseeni tarjolle. Markulle ei tarvinnut selittää mitä minä halusin. Hän otti lisää vaseliinia ja liukasti aukkoni huolellisesti.

”Tahdotko että laitan kumin?” hän kuiskasi korvaani.

”En todellakaan. Haluan tuntea sen paljaana”, vastasin huohottaen. Mietin miltä tuntuu, kun hän upottaa paksun parrunsa sisääni. Olihan minua ennenkin nussittu, mutta ne kullit olivat varsin vaatimattoman kokoisia siihen nähden mitä oli tulossa.

Markku painoi kullin kärjen peräaukolleni ja alkoi painaa hitaasti ja varovasti sitä sisään. Hän puri ja nuoli niskaani samaan aikaan. Tunsin kuinka terska muljahti sulkijalihaksen taakse. Peräaukkoni venyi uusiin mittoihin, ja tiesin että se oli vasta alkua.

Markku nosti jalkansa minun jalkojeni yli, jotta sai kunnon asennon puskea. Kun hänen kätensä oli vapautunut ohjaamasta kulliaan minuun, hän tarttui vehkeeseeni ja alkoi runkata minua vaseliinin liukastamalla kouralla. Kivikova penis tunkeutui suoleeni sentti kerrallaan. Markku työnsi kaksi, otti yhden takaisin ja taas kaksi syvemmälle. Matka oli pitkä kahdeksantoistasenttiselle, mutta kokeneena miehen nussijana hän tiesi ettei homma suju hosumalla. Perseeni oli liekeissä, siihen sattui enemmän kuin koskaan, mutta en antanut sen haitata, tiesin että kun anukseni tottuu niin nautinto alkaa.

Markun terska hieroi nautinnollisesti eturauhastani. Hän alkoi vihdoinkin päästä loppuun ja kun hänen lantionsa kosketti pakaroitani, tiesin että riemu alkaa. Hän veti elimensä lähes ulos minusta ja työnsi sen jälleen loppuun saakka.

”Uhh, sulla on hyvä perse”, Markku huohotti korvaani. ”Miltä tuntuu?”

”Nyt alkaa tuntua hyvältä. Sulla on isoin molo mitä olen saanut, älä tapa minua”, sanoin naurahtaen.

Markku liikutti kättään rinnallani ja vatsallani, välillä puristaen kyrpäni jäykkää vartta. Hän nipisteli nänniäni ja näykki korvaani.

”Nouse, nojaa meikkipöytään”, hän sanoi hetken nussimisen jälkeen. Nousin sängystä ja kumarruin meikkipöydän ääreen. Painoin kyynärpääni sitä vasten ja levitin hieman jalkojani. Markku asettui taakseni ja hieroi hetken selkääni. Sitten hän laittoi kullinsa peräaukolleni ja painoi kerralla itsensä niin syvälle kun pystyi. Huudahdin nautinnosta. Se oli yllättävä työntö, mutta tuntui ihanalta. Ystäväni alkoi nussia minua tasaisin vedoin ja työnnöin. Eteen, taakse, sisään, ulos. Välillä hän veti vehkeensä kokonaan ulos minusta ja työnsi taas nopeasti pohjaan saakka.

Hänen kouransa löysi taas paisuneen elimeni, jota hän alkoi runkata nussiessaan minua.

”Ai vittu tää tekee gutaa”, Markku huohotti takanani. Katselin meikkipöydän pelistä kuinka hän antoi palaa silmät suljettuna suu auki. Ilmeestä näki, ettei hän liioitellut yhtään. Pöytä keikkui raskaiden työntöjen tahdissa ja esineet helisivät pöydällä. Peili heilui, ja joku meikkipurkki kaatui ja pyöri hetken pudoten sitten lattialle. En jaksanut välittää siitä, sain juuri elämäni panon.

Vaikka teatterin lämpiö oli toisessa kerroksessa, sitä vasten noin kymmenen metrin päässä oli törmä. Meikkipöytä oli ikkunan vieressä ja pystyin hyvin näkemään ulos. Meillä oli valot päällä, mutta törmän päällä kulkevan kävelytien lamppu valaisi kohtaa, johon oli kävellyt koiranulkoiluttaja. Kello oli kolme aamuyöstä, siinä kaiken hekuman keskellä ihmettelin miksi kukaan ulkoiluttaisi koiraa siihen aikaan. Ellei sitten…

Katsoin tarkemmin kulkijaa, hän oli pysähtynyt katulampun alle ja katseli suoraan lämpiön ikkunaan. Vanhan tehdasrakennuksen ikkunat olivat suuria ja ylettyivät lähes polveen saakka, oli aivan selvää että touhumme näkyivät törmälle eikä jättänyt katsojalle mitään epäselväksi.

”Samppa!” Minä huudahdin käheällä äänellä.

”Mitä?” Markku kysyi huohottaen.

”Samppa tuolla pihalla, ulkoiluttaa koiraa.” Samppa oli yksi teatterimme näyttelijöistä. Hän oli ollut mukana enskaribileissä ja lähtenyt ulkoiluttamaan koiraansa koriin päästyään. Nyt hän katseli lämpiön ikkunaa, jonka takana teatteriohjaaja nussi pääosan esittäjää perseeseen. ”Mitä nyt tehdään?, minä kysyin hätääntyneenä. Markku katseli ulos ja sanoi:

”Nussitaan. Vahinko on jo tapahtunut. Vai haluatko lopettaa nyt?”

”No vittu en missään nimessä. En ole koskaan saanut näin maukasta seksiä. Katselkoon saatana.”

Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Markku jyysti persettäni ja Samppa katseli kaukaa touhujamme. Markku laski kätensä olkapäilleni ja alkoi murahdella. Hänen työntöjensä tahti kiihtyi kiihtymistään. Hän rynkytti minua pöytää vasten niin, että purkit ja putelit kaatuilivat ja peili heilui uhkaavasti. Tunsin kuinka hänen jo ennestään paksu kyrpänsä paisui sisälläni ja arvasin mitä kohta tapahtuu.

”Aii viittuu! Mä tulen, aaah, oooh vittuuh!” Markku karjui ja tunsin kuinka hänen kullinsa ampui märän luotinsa syvälle suoleeni. Hän veti vehkeensä nopeasti ulos ja roiski spermansa selälleni. Se tuli niin kovalla paineella, että sitä lensi peiliin asti ja jäi siihen roikkumaan märkänä klönttinä. Tunsin kuinka niskaani ja päähäni satoi mälliä. Lopulta hän rojahti selkäni päälle ja makasi siinä hengästyneenä.

”Anna mä nuolen”, minä sanoin ja Markku nousi seisomaan. Polvistuin hänen eteensä ja jyhkeä kyrpä oli edelleen turvoksissa. Sen päästä valui spermaa. Vedin esinahan taakse ja nuolin kullinnupoin puhtaaksi. Sitten otin koko komeuden suuhuni ja aloin imeä sitä. Juuri perseeseeni lauennut patukka maistui suolaiselle ja sykki vielä pienillä jälkijäristyksillä mahlaa suuhuni.

Nousin seisomaan ja laitoin käteni Markun niskan taakse. Suutelimme toisiamme, kuolasin hänen suuhunsa, olin kiimassa. Katsoin ulos ja näin että Samppa katseli touhuamme edelleen. Hän oli nähnyt kaiken. Markku suuteli poskeani, ja imi kaulaani. Parransänkemme rahisivat toisiaan vasten.

”Mitä sä haluaisit tehdä?” Markku kysyi ja näykki korvanlehteäni.

”Salissa on se sänky rekvisiittana, mennään sinne niin päästään tuosta yleisöstä.”

Hipsimme munasilteen katsomon takaa straadille, kummallakin päällä jämäkkä stondis. Se tuntui todella erikoiselta. Olin esiintynyt siinä yleisön edessä lukemattomat kerrat, enkä olisi voinut koskaan kuvitellakaan, että homostelisin joku päivä näyttämöllä.

Työnsin hänet sängylle, se oli huteran oloinen ja patja oli ohut. Markku asettui kontilleen eteeni perse sopivasti tyrkyllä, kassit roikkuen jalkovälistä. Näky oli äärimmäisen kiihottava. Nousin sängylle Markun taakse, rasvasin kullini huolellisesti, ja työntelin sormiani hänen peräaukossa. Sitten painoin kullin nupin aukkoa vasten ja aloin upottaa kaluani miehen sisään. Vedin kullia välillä taaemmas ja painoin taas kerta kerralta syvemmälle.
Painoin lantioni kiinni Markun pakaroihin ja työnnyin niin syvälle kuin kullissani on mittaa. Laskin käteni hänen vyötärölleen ja aloin naida häntä nautinnollisin hitain liikkein. Katselin kuinka kiiltävä ja liukas kyrpäni meni sisään ja ulos ystäväni peräaukosta. En muista koska nussiminen olisi tuntunut yhtä hyvältä Tiukka peräaukko puristi kulliani, ja vaikka olin pannut naista perseeseen, niin tämä tuntui helvetisti kiihottavammalta.

Markku murahteli edessäni selvästi nautiskellen, ja liukkarin kostuttama panoreikä litisi kun nussin sitä koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Kurkotin alemmas ja tartuin mielen jäykkään elimeen. Sen nuppi oli märkä kiimalimasta, spermasta. Aloin runkata Markkua samalla kun painoin häntä perseeseen, ja koetin pidätellä orgasmia, joka suorastaan vaati päästä räjähtämään.

”Ahhh, jooh, nussi mua, nussi mun persettä,” Markku ähisi ja huohotti käheällä äänellä. ”Tuu mun sisään. Heitä lastis mun perseeseen!!”

Markun kyrpä alkoi sykkiä, se oli tuttu tunne, jonka olin runkatessani tuntenut tuhansia kertoja. Hän syöksi liemensä peitolle ja tunsin miten hänen perseensä supisteli kullini ympärillä. Se oli jo liikaa, ja annoin palaa. Räjähtävän voimakas orgasmi vyöryi lävitseni kuin sähköisku. Jatkoin nussimista painaen voimalla Markun pakaroita vasten. Kuulin kuinka sänky natisi liitoksissaan, ääni kaikui tyhjässä salissa. Sängyn kitinään sekoittui Markun voihkinta ja oma ulinani, joka tuli tahtomattani kun nautinto oli jotain mitä en ollut kokenut milloinkaan.

Himokas kyrpäni sykki ja tykitti mälliä syvälle miehen peräsuoleen. Jaloistani katosi voima ja luulin romahtavani siihen paikkaan, mutta orgasmi ei laantunut. Yhtäaikainen orgasmi oli jotain mitä en osaa kuvailla. Kaksi raavasta urosta huutamassa ja murahtelemassa toisilleen antamasta seksuaalisesta nautinnosta, mikä voisi olla eroottisempaa? Tuntui kuin sperma sykkisi päästä kulliin asti, se tuntui loputtomalta en tiennyt sellaista orgasmia olevankaan.

Lopulta homma alkoi rauhoittua. Markku rojahti vatsalleen sängylle ja minän hänen päälleen. Moloni oli edelleen ystäväni perseessä ja sykähteli jälkijäristyksissä. Hikiset vartalomme liimautuivat toisiinsa, teatterisali tuoksui seksille. Huohotin Markun päällä haukkoen happea ihmetellen tyytyväisenä miten olin päätynyt siihen. Kullini alkoi veltostua ja lipui ulos miehen nussitusta peräaukosta. Tunsi kuinka sen perässä valui vuolas virta nesteitä. Minun spermani Markun sisältä. Huikea tunne.

”Vittu sun kanssa on kiva nussia,” Markku sanoi kun olimme maanneet muutaman minuutin hiljaa. ”Tunnuinko hyvältä?”

”Paneminen ei ole koskaan tuntunut yhtä hyvältä ja kiihottavalta.” Minä vastasin totuudenmukaisesti.

”Tehdäänkö toistekin?”

”No ihan varmasti, jos haluat!”

11 ajatusta aiheesta “Ensi-illan jatkot”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje