Tankilla osa 4, Pentin kanssa kahden

Tankilla osa 4, Pentin kanssa

Alla oli jonkinlainen nahasta ja niiteistä tehty asu, kuin valjaat. Nahkahihnat kulkivat olkapäiden yli selkään, edessä hihnat menivät rintojen kohdalla isoihin rautarenkaisiin, joiden läpi nännit puristuivat esiin, tarjolle. Siitä hihnat menivät takaisin selän puolelle ja tulivat takaisin mahan alla –jättäen mahan paljaaksi- päättyen paksuun kyrpärenkaaseen, jonka läpi kulli tuli paksuna ja tummanpunaisena esille.

”Vauuu” sanoin ja nousin ylös. Horjahtelin kohti Penttiä ja sanoin ”Aivan saatanan kiihottavan näköinen asu”.

Rupesin samantien hipelöimään kullia ja nuolemaan lävistettyä nänniä. Renkaaseen ahdettu kyrpä jysähti samantie seisomaan. Valuin polvilleni ja aloin nuolla karvaista mahaa, aina välillä käyttäen terskaa suussani. Upotin lakatut kynteni Pentin pakaroihin ja hänen kyrpänsä valutti kiimalimaa suuhuni. En voinut enää pitkittää nautiskeluani vaan upotin hänen kullinsa kokonaan suuhuni ja aloin imeä. Imin vartta ja välillä nuolin terskaa kuin tikkaria.

”Lopeta Katri, mä en haluu laueta vielä, meillä on kyllä aikaa herkutella.”

Nousin seisomaan Pentin eteen ja hieman horjuen aloin avaamaan jakkuni vetskaria. Avasin vetskaria hitaasti, kuin stripaten, ja valutin jakun alas olkapäiltäni. Otin vuoronperään esille tissejäni ja lopulta vain avasin jakun ja heitin sen lattialle. Puristelin tiukkaan kumiin pakattuja tissejäni ja Pentti äityi kehumaan kuinka ne olivat isot ja kiihottavat.

”Nuole mun nännejä kulta” sainoin ja Pentti tuli kiinni muhun. Hän puristeli ja leipoi tissejäni ja lopulta kävi imemään pitkiä silikoninännejä. Minä olin tietysti taas kiinni Pentin kullissa hyvällen ja runkaten. Puristelin turpeita kiveksiä ja hieroin esinahkaa terskan päällä. Voi juma että tuo kalu valutti limaa; käteni olivat aivan kiimaliman peitossa.

Pentti käänsi mut ympäri ja polvistui taakseni. Levitin jalkani erilleen ja tunsin kuinka hän nosti hameeni vyötärölleni alkaen nuolla pakaroitani. Hän veteli kieltään myös pakaravaossani vaikka stringin naru sitä vielä peittikin.

”Mmmmm, ihana kaunis lutkaperse, setä haluaa nussia.”

Pentti nousi ylös ja kaatoi kummallekin reilun lasin pontikkaa. Yritin vastustella sillä olin jo valmiiksi ihan kivassa hiprakassa, mutta Pentti vaati vetämään lasin kerralla sillä hän halusi käyttöönsä ”halvan viinahuoran”, joka antaa pillua kunhan saa lisää viinaa. Vetäisin hänen katsoessaan koko lasillisen ja pudotin hameeni lattialle esitellen itseäni. Pyörähtelin Pentin edessä hieroen samalla tissejäni, persettäni ja kullianikin, riisumatta kuitenkaan stringejäni. Ja Pentti kaatoi taas lasin täyteen.

”Hyvää pontikkaa, Katri on hyvä ja ottaa vaan.”

Mikäpä auttoi. Toisella kädellä pidin tukea pöydästä toisella kumosin pontikan naamaani.

” Tule” sanoi Pentti ja lähti kävelemään sisemmälle taloon. Seurasin perässä hyvin horjuvin askelin, kaaduinkin kerran.

”Hyvä tyttö” sanoi Pentti kiiman käheyttämällä äänellä.

Humalan lasittamalla katseellani näin että olimme menossa portaikkoon, kohti kellarikerrosta. Kädestä ja perseestäni kannatellen hän johdatti mut kellariin. Täällä olikin sitten varsinainen pornokammio. Laatoitetulla lattialla oli keskellä suuri sänky, joka oli verhottu mustalla kumilakanalla. Seinillä oli paljon rekvisiittaa. Hyllyillä oli dildoja ja tappeja, ruoskia, käsirautoja jne. Jopa vesiletku oli seinällä kelalla. Havaitsin myös että sängyn molemmin puolin oli ritilät. Varmaan viemäri. Pentti asteli seinälle, jossa oli paljon erikokoisia dildoja. Katselin kuolaten Pentin tukevaa karvaista persettä jonka pakaroiden ali kulkevat nahkahihnat nostivat herkullisesti tarjolle. Yritin kävellä Pentin luokse, mutta kompuroin jalkoihini ja tyydyin konttaamaan. Nyt taisin olla se Pentin haluama kunnon kännilutka. Konttasi naamani kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla vakoa. Kiimani oli valtava. Avasin käsilaukkuni ja otin esiin poppepullon. Avasin pullon, mutta se lipesi käsistäni ja puolet kaatui lattialle ennenkuin sain pullon suljettua uudelleen. Huuru levisi ilmaan ja sen myötä kiimani vain yltyi. Työnsin sekapäisenä kieltäni pakaroiden väliin ja yritin päästä nussimaan herrani persettä kielelläni.

”Noh noh, meehän sängylle siitä.”

Konttasin sängyn viereen ja kampesin yläkroppani sängylle. Pentti auttoi ja nosti mut kokokaan sängylle, mahalleni makaamaan. Sitten tunsin että stringini vedettiin jonnekin puolireiteen. Seuraavaksi tunsin kuinka jotain lämmintä alkoi ruiskuta vakooni, pakaroilleni, reisilleni ja selkääni. Luulen että Pentti kusi päälleni, mutta en jaksanut kääntää päätäni katsoakseni, levitin vain lisää reisiäni ja makasin.

Sitten tunsin painetta aukollani. Jotain oli painumassa sisääni. Pullistin peppuhuuliani ulospäin, että isäntäni saisi tungettua sen jonkin sisääni. Tämä oli varmaan joku seinällä olleista sauvoista. Kyllä, kun Pentti sai sauvan tarpeeksi syvälle, hän napsautti vehkeen päälle. Sauva alkoi surista sisälläni ja Pentti painoi sauvan päällä lujaa eturauhaseeni, saaden aikaan välittömän kusihädän.

”Kulta, mua alkaa kushettaa”, vikisin pää patjassa.

”Ei haittaa Katriseni, ei haittaa ollenkaan” sanoi Pentti hyvin kiimaisesti ääni väristen.

Lakkasin pidättelemästä ja annoin kusen tulla alleni. Sain rakkoni tyhjäksi ja makasin kunnon kusilammikossa. Tämä näky taisi olla Pentille liikaa. Hän hyökkäsi selkääni ja painoi kyrpänsä kerralla sisääni, sauvan auki jättämään reikään.

”Nyt saat kyrpää horo. Kuuletko huora, mä paan sut paksuks!” Pentti huusi korvaani.

”Jooh, ihana setä, anna kullia, paa mua, anna spermaa” vikisin takaisin.

Pentti pani aivan raivona, todella kovaa ja kusi vain roiskui lakanalla kun Katria naitiin. Sitten Pentti lopetti yllättäen ja veti kullinsa herkustani.

”Kuin neitsyttä panis. Liian tiukka mun makuun, kuule. Pitää vähän venyttää. Vitun pitää olla väljä”, Pentti puheli samalla kun haki taas jotain. Yritin mennä perässä, mutta onnistuin vain kaatumaan lattialle. Pentti auttoi mut takaisin sängylle ja käänsi mut selälleni. Pentti levitti jalkojani ja painoi sisääni uuden sauvan. Kuulin pumppaavaa ääntä ja tunsin kuinka sauva alkoi kasvaa sisälläni. Tuntui että perseeni repeää millä hetkellä hyvänsä. Onneksi Pentti lopetti. Makasin selälläni, kusiset stringit puolireidessä, stay upit ja saappaat sekä kumitissit ylläni, edelleen kusilammmikossa. Pentti nosti stringini takaisin paikalleen ja jutteli samalla kuinka sauva pysyy paremmin huoran tavarassa kun on vähän narua pitämässä sitä paikallaan.

Pentti tuli toiselle puolelle sänkyä ja toi kullinsa huulilleni.

”Imehän välillä tikkaria lutka.”

Aloin lutkuttaa kullia ja hyväilin ja kourin samalla palleja, pakaroita ja persvakoa.

”Shetä, anna mä nuolen shun persettä” sanoin ja Pentti kääntyi ja istui perseensä naamalleni.

”Nuole hyvin sit. Nuole syvältä huora, näytä mitä sä osaat” Pentti sanoi hieroen vakoaan naamaani.

Livoin kuin kissa kielelläni karvaista hikistä persettä. Olin niin helvetin kännissä että pystyin rietastelemaan ja nauttimaan tällaisestakin.

”Ihana, ihana perse” mumisin naama täynnä isoa takapuolta.

Kauan en kuitenkaan saanut jatkaa, vaan Pentti pyörähti päälleni 69:iin työntäen kyrpänsä takaisin suuhuni. Luulin että nyt munkin kullini saa lopulta huomiota, mutta ei. Pentti pumppasi palloon lisää ilmaa ja taas tuntui että perseeni halkeaa. Yritin puskea palloa ulos, mutta stringit pitivät sen paikallaan. Ja sitten mut käännettiin taas mahalleni. Hän veti stringin narun pakaroideni alle ja käski puskemaan pallon ulos. Yritin ja yritin mutta pallo pysyi sulkijani sisäpuolella.

”Hmm, huoran vittu on vieläkin liian tiukka. Jatka puskemista, mä haen apuja.”

Yritin kyllä aivan tosissani paskoa tuota valtavaa kumipalloa ulos. Pentti toi nenäni eteen avatun poppepullon ja nuuhkin pitkään ja hartaasti. Lopulta tunsin kuinka perseeni alkoi rentoutua kunnolla ja yritin taas puskea palloa ulos. Tuntui että kohta se varmaan tulisi. Perseeni tuntui räjähtävän kun pallo lopulta plumpsahti ulos. Pentti toi sen naamani eteen. Se oli järkyttävän suuri; läpimitaltaan ainakin 10 senttiä ja pituutta varmaan 25-30 senttiä. Ja se mahtui tulemaan ulos. Tosin känninkin sumentamilla aivoillani tunsin että näin totaalisesti ei persettäni oltu koskaan ennen raiskattu.

Pentti kumartui taas ylleni ja työnsi kullinsa suuhuni. Samalla hän työnsi nyrkkinä perseeseeni, todeten ”nyt näyttää ja tuntuu paljon paremmalta”.

Lutkutin kullia ja sain kunnon fistauksen. Onneksi olin niin helvetin kännissä että olin mahdollisimman rento.

”Kulta, nusshhi mua kulta, jooko kulta. Mä haluun shun kyrpää. Nushi shun Katria, setä, jooko.”

Pentti jatkoi fistausta. Keksin pyytää lisää viinaa. Pentti nousi päältäni ja nosti mutkin jaloilleni. Menimme kaulakkain seinällä olevalle hyllylle. Pentti otti hyllyltä pullon ja kaatoi siitä suoraan suuhuni. Osa roiskui päälleni mutta en välittänyt, olinhan jo muutenkin eritteissä ja märkä. Itselleen Pentti otti oluen ja kietaisi sen kerralla. Toiselta hyllyltä hän otti paksun kumikyrvän ja survaisi sen helposti auki retkottavaan reikääni.

”Kappas huoraa kun on niin vittu levällään. Nojaapas siihen seinään niin Pentti-setä antaa vähän kullia.”

Nojasin hyllykköön, levitin jalkojani ja sain Pentin lopultakin sisääni. Valtiaani pani väljää reikää kuin hurmoksessa; välillä ottaen kyrvän ulos ja käyttäen rasvattua nyrkkiään tavarassani. Ja sitten taas paneminen jatkui. Ja jatkui. Pentti pystyi pidättelemään yllättävän kauan.

Ja taas takaisin sänkyyn. Pentti toi mukanaan viinapullon ja komensi mut kontalleni sängylle. Hän toi viinapullon huulilleni.

”Ottaakos huora viinaa?”

”Anna.”

Ennen kuin sain viinaa, Pentti kuitenkin työnsi kalunsa kurkkuuni. Yritin imeä hänelle orkkua ja hetken kuluttua ajattelin että nyt siltä tulee, mutta hänpä veti kullinsa ulos ja toi pullon tilalle. Kallisti ja sain imuroitua kunnon hömpsyn kirkasta ennen kuin pullo vaihtui taas kulliin. Lutkutin nahkatikkaria hirveässä kiimassa, kun aivan varoittamatta Pentti alkoi valuttaa kusta suuhuni.

”Nooin se huora imee ja juo sedän nektaria.”

Suurin osa valui tietysti sängylle ja taas sain olla kusilammikossa. Mutta hyvältä se maistui, se minkä kerkesin suuhuni ottaa. Kesken kusemisen Pentti vetäytyi suustani ja kiersi taakseni. Katsoin aivan hurmoksessa, kuinka iso mieheni käveli taakseni, kusen roiskuessa koko ajan kovana seisovasta kyrvästä. Pentti painoi kyrpänsä sisääni ja totesi että ”Nyt saat Katri kyrpää”.

Tunsin kuinka kusi suihkusi vielä hetken perseeseeni. Jonka jälkeen alkoi taas kunnon polkeminen.

”Nyt saa huora sitä mitä on ollut vailla. Paan sut saatana paksuks. Saat spermat kiimavittuus.”

”Jooh, pane mua, pane kovaa. Mä haluun shua kulta.”

”Mihin se huora haluaa?”

”Pilluun kulta, mun pilluun!!! melkein huusin kiimassani. ”Työnnä pohjaan ja paa mut paksuksh kulta.” Ja jatkoin: ”kokeile mun pilllua, she on ihan märkä ja kiimassha”.

”Katriseni, ei tää oo mikään pillu enää, tää on vittu, iso horovittu” naurahti Pentti ja näytteeksi fistasi taas muutaman kerran.

”No jooh, nusshi mun vittua, VITTUA! pliis. Työnnä jo sishään. Ota mut nyt!”

Olin jo niin vitun kännissä että silmissä alkoi sumenemaan ja maailma alkoi pyöriä. Laskin yläkroppani lakanan kusilammikkoon ja jäin perse pystyssä odottamaan. Pentti tuli taas selkääni ja painoi kyrpänsä sisääni. Samalla hän painoi mut allensa niin, että vaivuin kokonaan patjalle mahalleni. Kyrpäni hankasi lakanaa vasten Pentin naimisen tahdissa ja kaiken sumun läpi tunsin orkun lähestyvän. Tää tän päiväinen ”alkulämmittely” oli saanut mut niin ekstaattiseen tilaan, että en voinut (enkä kyllä enää halunnutkaan) pidätellä orgasmia.

”Rakas, mä laukeen, mä laukeen nyt, nusshi lujaa!!” huusin ja laukesin alleni.

Pentti rojahti koko painollaan päälleni perseen nykiessä ylös alas. Hän puristi tissejäni, puri niskaani ja valtavan karjaisun myötä laukesi sisääni. Tunsin varmasti ekat roiskaisut sisälläni; olin lopultakin saanut spermat irti tuosta irstaasta siasta. Tuosta ihanan irstaasta siasta. Hän jäi huohottaen makaamaan koko painollaan selkääni. Keinuin sammumisen rajoilla. Olo tuntui hyvältä ja turvalliselta siinä hänen allaan.

”Nyt on hyvä vittu” sanoi Pentti ja antoi pusun niskaani.

”She on sun oma vittu, setä, kulta.”

Tässä kohdalla taisin sammua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje