Tankilla osa 5, kellarin kunkku

Heräsin siihen, että Pentti työnsi kulliaan suuhuni. Mulla ei ollut mitään käsitystä ajasta, mutta olo oli aika heikko. Sanoin sen Pentille ja hän toi eteeni pullon sokerista minttuviinaa. Otin hanakasti siivun ja hetken kuluttua olo alkoi kohentumaan. Vielä toinen siivu ja olo alkoi palailla lähes hyväksi.

”Ottaiskos Katri lisää siementä. Mulla seisois taas” hykerteli Pentti ja osoitti kivikovana seisovaa aisaansa.

Kokeilin aristavaa, velttoa reikääni ja nousin sängyltä seisomaan. Otin vähän lisää Minttua ja hoipuin uudessa nopeassa nousuhumalassa kohti seinän hyllyjä. Löysin Helosan-tuubin ja tungin sen reikääni. Puristin runsaan annoksen sisääni ja heitin tuubin pois. Helosan tuntui hyvältä arassa tavarassani ja kokeilin varovasti noin 5 sentin paksuisella kumikullilla. Se meni niin helposti, että palasin Pentin luo sängyn ääreen. Otin vielä vähän Minttua ja käännyin nojaamaan sänkyä vasten levittäen jalkani kunnolla haralleen.

”Kyllä setä, mä oon valmis. Astu mut taas. Sun kyrpä on niin ihana ja iso.”

Pentti tarrasi pakaroihini ja levitti niitä erilleen. Kuulin hänen mutisevan jotain isosta turpeasta vitusta ja terska painui sisääni. Kuinka uskomattoman hyvältä se tuntuikaan vasten arastavia peppuhuuliani. Kyrpä painui pohjaan ja Pentti aloitti edes-takas hankaamisen. Oli lähellä etten saanut orkkua pelkästään tuosta nussimisen aiheuttamasta tunteesta perseessäni. Yritin hangata kulliani stringin läpi. Kangas oli märkä ja limainen. Pentti laittoi oman kätensä tilalle ja lopultakin kosketti kaluani.

”Hmmm huoran klitoris kovettuu ja kasvaa. Taitaa olla huora kiimassa.” sanoi Pentti ja hankasi kulliani stringin läpi.

Hänen kosketuksensa tuntui niin hyvälle että laukesin välittömästi stringeihini. Voihkin orgasmiani ja Pentti tajusi mun lauenneen. Hän alkoi pumpata persettäni lujempaa ja toi spermaiset sormensa suuhuni. Nuolin sormet spermasta puhtaiksi Pentin naidessa koko ajan lujempaa. Hän pani persettäni kuin höyryvasara ja alkoi murista.

”Vittu Katri, voi vittu, kohta tulee. Saat vittu spermaa koko vitun täyteen saatanan lutka.”

”Ihanaa rakash, anna mulle, spermaa vittuun, spermaa vittuun.” voihkin orkkuni jälkimainingeissa. ”Spermat vittuun ja kuset suuhun” jatkoin.

”Vittu sä oot pervo, multa tulee, nyt tuleee” Pentin karjunta särkyi voihkeeksi ja valtias selässäni kutistui takaisin mieheksi joka on lauennut ja antautunut. Pentti painoi mut mahalleni sänkyyn ja tuli päälleni makaamaan ja huohottamaan. Pentti tuntui isolta, raskaalta ja turvalliselta. Ja sammuin uudelleen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje