Tankilla osa 10: leikin loppu

Hän antoi mulle viinapullon käteen ja nosti syliinsä, kantaen olohuoneen sohvalle. Hän laittoi leffan pyörimään ja poistui jonnekin. Nopeasti tajusin että siinähän nuori naapurin poika nussii mua viime yönä kun olin sammunut. Kuva oli takaa yläviistosta ja läskinen paljas perse vain heilui ja läiske kävi kun Katri sai tietämättään kullia.

Hörpin viinaa katsellessani rivoa näytelmää ja käännyin sohvalla kontalleni. Nostin hameeni vyötärölle ja työnsin nyrkin sisääni. TV-ruudulla poika siirtyi eteeni ja runkkasi spermansa naamalleni. Samaan aikaan Pentti survoi peppuuni sen aamulla sisältäni löytyneen valtavan anustapin. Filmi loppui siihen että poju ja Pentti lähtivät raahaamaan mua huoneesta.

Oli jollain pervolla tavalla aivan törkeän kiihottavaa katsoa kun omaa sammunutta kroppaa käytettiin hyväksi.

Lopetin fistauksen ja kokeilin nousta seisomaan. Kyllä, jalat kantoivat vielä. Lähdin ulos tupakalle.

Aamurööki kävi viinasten kanssa niin hyvin päähän että palasin takaisin olohuoneeseen taas seiniä pitkin ja horjuin sohvalle. Siinä samassa Pentti tuli olkkariin ja hänen perässään joku vieras mies. Molemmat olivat alasti.

”Sanopas Katri päivää Erkille.”

Nousin horjuville jaloilleni ja tuijotin vierasta. Hoikka noin 60-kymppinen tavallinen hoikka mies. Kyrpä puolikovana. Horjuin miestä vasten, kiedoin käteni hänen kaulaansa, annoin suukon suulle ja ottaen hänen kullinsa toiseen käteeni sanoin ”Hei Erkki, mä oon Katri”.

”Mitä mä sanoin, eiks oo aika herkku ja kiimassakin valmiiksi?” sanoi Pentti.

Erkki alkoi kouria alapäätäni. Otti vapaana heiluvan kullini toiseen käteensä ja alkoi työntää toista sisääni.

”Oikeessa olit, täähän on ihan valmista kamaa. Mistä sä tällaisen kiimapillun löysit?.

”Ihan säkällä” nauroi Pentti ja jatkoi ”Eikös anneta Katrille vähän melaa mekkoon, sitä kuiteski on taas vailla”.

Käännyin kohteliaasti ympäri nojaamaan sohvaan ja levitin jalkojani. Erkki työnsi samantien kyrpänsä sisääni. Tavarani oli niin herkkä kosketukselle että pienikin kulli tuntui aivan orgastisen hyvälle hangatessaan peppuhuuliani. Erkki puristeli tissejäni ja nai hirveällä kiihkolla. Sohva liikkui sentti sentiltä lähemmäs sohvapöytää. Ja lopulta osuesssaan pöytään, sai viinapulloni kaatumaan. Irrottauduin nopeasti Erkin otteesta ja kiirehdin nostamaan pulloni pystyyn. Sitten kävin kontalleni pöydän ääreen ja aloin nuolla viinoja lasipöydältä. Poskeni ja peruukkini kastuivat viinasta nuollessani pöytää puhtaaksi. Samalla Erkki oli jo polvistunut taakseni ja jatkoi naimistani. Itse olin jo niin kännissä että olin vain huolissani viinapullosta. Niinpä vedin se sitten tyhjäksi yhdellä huikalla.

Kuulin Pentin puhuvan jotain kimppapanoista. Kohta Erkki lopetti ja miehet taluttivat minut alakertaan. Pentti meni sängylle selälleen ja minut nostettiin Pentin päälle istumaan. Pentin kulli luisui sisääni. Keinuin Pentin sylissä tajunnan rajoilla, kun Erkki kiipesi selkääni painaen myös kullinsa sisääni. Olin kuin räsynukke siinä miesten välissä saadessani kahta yhtä aikaa. Erkin otteet kovenivat, hän hakkasi pakaroitani ja repi tissejäni ja karjaisten laukesi sisääni. Pentti jatkoi vielä jonkun aikaa hyppyyttämistäni ja laukesi sitten hänkin sisääni.

Minut kieräytettiin selälleni kumilakanalle. Erkki tuli päälleni 69:iin hieroen limaista kulliaan naamaani.

”Nuole huora” Erkki sanoi ja avasin suuni. Samalla kun aloin imeä häntä, otti hän kullini suuhunsa ja alkoi imeä hyvin voimakkaasta. Kun jomman kumman nyrkki upposi sisääni, laukesin Erkin suuhun. Maailma sumeni ja sammuin.

Heräsin kontallani vessassa. Pääni oli vessan pöntössä ja joku pani persettäni. Nostin päätäni katsoakseni mitä tapahtuu ja sain saman tien pullon suuhuni. Annoin viinan valua kurkkuuni ja oloni koheni nopeasti. Sen verran ehdin nähdä että Erkki oli taas perseeni kimpussa.

”Lutka heräsi. Hyvä hyvä. Pistäs nyt se vittus imeen mun kullia kunnolla” Erkki käskytti.

Yritin puristaa peppuhuuliani kiinni; huonolla menestyksellä. Sitten keksin kokeilla työntää peräsuoltani ulos. Se sentään olisi tiukka Erkinkin pienen kyrvän ympärillä. Puskin ja puskin ja tunsin kuinka suoleni alkoi venyä kullin ympärille. Ai vittu, että terska tuntui makeelta porautuessaan tiukkaan suoleeni. Puskin kovempaa ja roiskin koko ajan kusta lattialle, mutta tunne suoltani jyystävästä kalusta vei kaiken häpeän ja muut inhimilliset tuntemukset. Olin eläin, himoineen ja haluineen, narttu kiimassa. Joka vain antaa ja antaa, saadakseen kullia ja siementä.

Laitoin pytyn kannen kiinni ja laskin pääni sen päälle. Aloin repiä molemmin käsin pakaroitani erilleen ja reikääni enemmän auki ja jatkoin suoleni puskemista ulos. Tunsin kuinka suoleni alkoi tulla reiästäni ulos. Sisään ja ulos liukuva kulli tuntui aivan järjettömän kiihottavalta tällä tavalla saatuna ja puskin vastaan kovemmin ja rajummin kuin koskaan ennen.

”Pena hei, tuus tsiigaan tätä vittua” Erkki huusi.

Erkki veti kullinsa ulos ja tunsin kuinka suoleni plumpsahti perseestäni ulos.

”Ai jumalauta” kuulin Pentin hönkäisevän. ”No nyt on horolla turpee vittu”.

Revin edelleen pakaroitani erilleen ja vikisin kullin puutetta. Erkki painoi kalunsa takaisin ulkona retkottavaan suoleeni.

”Anna suolta huora” Erkki karjui ja minähän puskin minkä taisin.

Puristusta taisi olla riittävästi sillä Erkki laukesi samantien sisääni. Erkki vetäytyi sisältäni sillä seurauksella että suoleni pullahti taas ulos. Pentti polvistui taakseni ja työntyi rajusti sisääni. Suoleni painui kyrvän mukana sisääni.

”Anna huora pillua, iso vittua” Pentti kähisi selvästi humalaisella äänellä ja otti mua rajummin kuin aikaisemmin. Sormet puristuivat lantiooni ja kullia tuli niin kovaa ja syvälle ettei paremmasta väliä. Penttikin jaksoi vain muutaman minuutin ja laukesi huokaisten sisääni.

Sain luvan nousta ja käskyn siistiytyä. Pyysin herroja odottamaan. Keräsin kaikki vaatteeni, meikkilaukkuni ja tietysti viinapullon ja sulkeuduin kylpyhuoneeseen. Pitkä huikka, nopea suihku, räikeä meikki ja taas kerran koko asustus ylle. Valmiina jatkoon. Vielä huikka ja hoipuin takaisin miesten luo olonuoneeseen.

Miehet istuivat sohvalla vierekkäin katsellen minusta aiemmin kuvattua videota ja runkkailivat toisiaan. Ihme sonneja; kuinka he saattoivat jaksaa koko ajan.

”Katri tänne” komensi Pentti.

Otin huikan ja kompuroin miesten eteen. Pentti tarttui käteeni ja veti puoleensa. Kaaduin mahalleni miesten syliin. Ja samantien tunsin kuinka hame nousi ja käsi meni stringin narun ohi sisääni. Ja täysin armoton fistaus alkoi. Nyrkki sisään, nyrkki ulos. Useamman minuutin. Imin samalla Erkin jo täysin kovettunutta kullia. Sain onneksi Erkiltä spermat aika helposti irti ihan vain imemällä. Sain käskyn istua Pentin syliin. Jälleen minusta tuli räsynukke. Pentti hyppyytti päällään. Mutta vain hetken, kunnes sain käskyn nousta seisomaan. Seisoin jalat levällään keskellä lattiaa ja yritin keskittyä pysymään pystyssä. Pentti tuli taakseni alkaen nussia löysää reikääni siinä seisaallaan. Välillä kulli luiskahteli ulos ja jos ei se heti uponnut takaisin, tuli se uudelleen sisääni nyrkin kanssa. Pentin kaikista fetisseistä suurin taisi todella olla mahdollisimman väljä vittu. Omasta mielestäni olin jo niin väljä kuin vain voi miesvittuinen huora olla. Eihän kullia juuri enää edes tuntenut, että se oli sisällä. Pentti kuitenkin oli niin kiihottunut hororeiästäni, että rivouksia ladellen ja huutaen vielä kerran laukesi ”vittuuni”.

Jokohan saisin levätä? Oloni oli lievästi sanoen valmis. Perseeni oli revitty niin avoimeksi tunneliksi että en varmaan viikkoon kulkisi ilman vaippoja.

Pentti ja Erkki supisivat jotain ja nousivat alkaen taluttaa mua pihalle. Autoni oli pihassa. Miehet taluttivat minut auton viereen, avasivat kuskin oven ja asettelivat minut kuskin paikalle.

”Huora saa mennä” sanoi Pentti ja nauroi päälle kunnon röhönaurut. Mikä sika.

Tähän en ollut varautunut vaikka uumoilinkin äsken session olevan loppupuolella. Olin ympärikännissä pihalla autossa, vitun valuessa spermaa kuskin penkille. En olisi ajokunnossa ainakaan puoleen vuorokauteen.

Vedin pullon pohjat naamaani ja annoin itselleni luvan sammua siihen paikkaan.

Herätessäni oli luultavasti aamuyö. Tärisin kylmästä ja laitoin autoni käyntiin. Pentin talo oli pimeänä. Katsoin auton kelloa; 5.30. Melko valoisaakin jo. Olo oli krapulaisempi kuin koskaan ennen. Auton lämpö teki hyvää ja hetken oloani tunnusteltuani päätin lähteä ajamaan kotiini. Oli varmaankin maanantai-aamu ja edessä olisi työpäivä. Pääsin sivuteitä kotipihaani ja soitin samantien jääväni sairaslomalle. Syynä aristava alapää:)

Kertomukseni päättyy tähän.

1 ajatus aiheesta “Tankilla osa 10: leikin loppu”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Tee ilmoitus

Sulje